Home

Welkom bij het Atlas Hotel Amsterdam!

Het Atlas Hotel is een elegant drie sterren+ hotel gelegen in een van de mooiste straten van Amsterdam, de van Eeghenstraat. Deze straat is direct aan het Vondelpark gelegen midden in het chique hart van Amsterdam-Zuid. Zeer rustig gelegen en toch op een steenworp afstand van het groene Vondelpark en het bruisende centrum van Amsterdam-Zuid met haar vele populaire cafe's en restaurants.

Een ideaal punt om in Amsterdam te verblijven en te kunnen genieten van al het moois wat de stad te bieden heeft. Naast het Vondelpark zijn het rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijkmuseum en het Concertgebouw op loopafstand van het hotel gelegen.

Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet, telefoon, kabel TV en andere moderne faciliteiten. Koffie- en Thee faciliteiten zijn beschikbaar op aanvraag. Het restaurant van het Atlas Hotel Amsterdam serveert een overheerlijk continentaal/Engels ontbijt, voor diner zijn er zeer veel erg goede restaurants in een straal van 100 meter. 

Het is onze missie om u Amsterdam zo veel mogelijk te laten beleven en om dit mogelijk te maken staat ons volledige team klaar om u te helpen bij elke vraag of behoefte.

 Het hotelteam heet u graag van harte welkom en zal er alles aan doen om u een prettig en comfortabel verblijf te garanderen. 

Indien u een reservering wilt maken, dan kunt u terecht op de pagina Reserveringen.

Beschikbaarheid Controleren
Inlog: Boek Nu