Home

Welkom bij het Atlas Hotel Amsterdam!

Het Atlas Hotel is een elegant drie sterren+ hotel gelegen in een van de mooiste straten van Amsterdam, de van Eeghenstraat. Deze straat is direct aan het Vondelpark gelegen midden in het chique hart van Amsterdam-Zuid. Zeer rustig gelegen en toch op een steenworp afstand van het groene Vondelpark en het bruisende centrum van Amsterdam-Zuid met haar vele populaire cafe's en restaurants.

Een ideaal punt om in Amsterdam te verblijven en te kunnen genieten van al het moois wat de stad te bieden heeft. Naast het Vondelpark zijn alle bekende musea en het Concertgebouw ook op loopafstand van het hotel gelegen. Bij deze musea kunt u denken aan het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum wat momenteel gerenoveerd wordt. 

Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet, telefoon, kabel TV en andere moderne faciliteiten. Koffie- en Thee faciliteiten zijn beschjikbaar op aanvraag. Het restaurant van het Atlas Hotel Amsterdam serveert alleen ontbijt, echter er zijn vele restaurants in de directe omgeving van het hotel. Het ontbijt biedt u een ruime keuze van broodjes, worstjes en bacon en nogveel meer. Het management van het hotel heet u graag van harte welkom en zal er alles aan doen om u een prettig en comfortabel verblijf te garanderen. 

Indien u een reservering wilt maken, dan kunt u terecht op de pagina Reserveringen, ook willen we u graag attenderen op onze zusterhotels: King Hotel en Wilhelmina Hotel.

Beschikbaarheid Controleren
Inlog: Boek Nu