Contact

Atlas Hotel Amsterdam
Van Eegenstraat 64
1071 GK Amsterdam
The Netherlands
Tel: +31 (0) 20 362 63 59
Email: info@hotelatlas.nl 

KVK: 60425393
BTW: NL8210.16.192.B.01

Routebeschrijving

Routebeschrijving naar het hotel vanaf de luchthaven Schiphol

Atlas Hotel is gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven Schiphol. Met de auto volgt u de A4 richting Amsterdam, dan komt u vanzelf op de ringweg zuid, de A10. Hierneemt u afslag S108 en ga richting het centrum over de Amstelveenseweg. Ga linksaf de Willemsparkweg op, bij de zijstraat Jacob Obrechtstraat ter hoogte van 'café George' gaat u naar links, u ziet het Atlas Hotel Amsterdam recht voor u liggen.

Vanaf de luchthaven is er een rechtstreekse bus naar het hotel, bus 397 stopt op ongeveer 5 minuten lopen voor het concertgebouw. Vanaf de halte kunt u ongeveer 100 meter teruglopen en dan rechtsaf slaan. na ongeveer 5 minuten ziet u Hotel Atlas recht voor u liggen.

U kunt ook een taxi nemen vanaf de luchthaven, de kosten hiervan bedragen ongeveer € 40,00, dit is de snelste mogelijkheid om bij het hotel te komen.

Routebeschrijving naar het hotel vanaf het Centraal Station

Vanuit Centraal kunt u met tram 2 of met tram 5 naar de halte van Baerlestraat gaan en vanuit hier is het 5 minuten lopen naar het hotel. U doet door de de route van de tram te volgen tot aan Jacob Obrechtstraat, hier kunt u rechtsaf slaan en ziet u het hotel voor u liggen.

Contact

Neem contact met ons op