Hotelfaciliteiten

Fietshuur en Tours

Wist u dat er 600,000 fietsers in Amsterdam zijn, waarom sluit u zich niet bij hen aan? Het is de ideale manier om de stad als een 'local' te ervaren. U kunt uw fietsen bij de receptie huren tevens kunt u hier ook terecht voor informatie met betrekking op andere leuke trips in de omgeving.  

Receptie

De receptie is geopend van 10:00 tot 19:00. In noodgevallen kun je na sluiting rechtstreeks contact opnemen met het hotel. Voorgasten is een noodnummer beschikbaar. Na het uitchecken is het mogelijk om je bagage achter te laten tegen een kleine vergoeding in het hotel en van je laatste dag in Amsterdam te genieten. 

Geen Ontbijt

Hoewel ons hotel geen ontbijt aanbiedt, staat je iets leuks te wachten! Er zijn tal van eetgelegenheden in de omgeving waar je kunt genieten van een ontspannen ontbijt, lunch of diner. Voor een levendige sfeer kun je naar het Leidseplein gaan, waar je kunt genieten van levendige drankjes en diner. Handig genoeg bevinden zich ook verschillende supermarkten dicht bij het hotel voor al je benodigdheden. Leidseplein biedt een gevarieerd scala aan mogelijkheden voor een plezierige avond uit, waaronder bioscopen, nachtclubs, theaters en zelfs een casino. Aarzel niet om contact op te nemen met onze receptie voor gepersonaliseerde suggesties en aanbevelingen. We zijn hier om je verblijf onvergetelijk te maken.

Rondvaarttochten

Amsterdam wordt ook wel 'Het Venetië van het Noorden' genoemd. De binnenstad van Amsterdam met zijn vele grachten en groen is recent uitgeroepen tot Werelderfgoed door Unesco en hoe deze beter te bezichtigen dan met een gezellige rondvaart? U kunt kiezen uit verschillende rondvaarten van een waterfiets, een hop-on hop-off boot tot aan een compleet verzorgd diner op een rondvaartboot.

Een rondvaart over de grachten biedt u een ideale manier om te genieten van de architectuur en historie van de Amsterdamse binnenstad.Als u op het juiste moment komt zijn de grachten ook het middelpunt van verschillende festivitieiten, wat dacht u van: Koningingsdag (27 April), de Canal Pride (eerste week augustus) of het grachtenfestival (14-22 augustus) met als slotstuk het bekende prinsengrachtfestival.

Voor meer informatie over de rondvaartbedrijven waar wij mee samenwerken kunt u terecht op de volgende websites: Amsterdam Canal Cruises, Canal Company Amsterdam, Blue Boat Company en Amsterdam City Cruises.
 

Wandeltochten

De unieke locatie van Hotel Atlas Vondelpark zorgt voor een ideaal uitgangspunt voor verschillende wandeltochten. U kunt zelf heerlijk het mooie Amsterdam-Zuid of het naastgelegen Vondelpark verkennen maar het hotel biedt ook de mogelijhkheid om georganiseerde wandeltochten te maken. Deze wandeltochten bieden u de gelegenheid om de stad te verkennen in kleine groepen voorzien van een deskundige gids die u alles kan vertellen over de historie van de stad en haar gebouwen.

Voor meer informatie over de bedrijven waar wij mee samenwerken op het gebied van wandeltochten kunt u terecht op de volgende websites: Amsterdam City Tours, New Amsterdam Tours en Amsterdam Tours & Tickets.
 

Bus Excursies

Wilt u de omgeving van Amsterdam verkennen en genieten van de vele bezienswaardigheden in de omgeving?  De receptien kan hiervoor busexcursies voor u boeken, denk hierbij aan een bezoek aan traditionele vissersdorpen zoals Marken of Volendam, de kaasmarkt in Alkmaar, de bollenvelden in de omgeving van Lisse of de windmolens van de Zaanse Schans. 

Voor meer informatie over de bedrijven waar wij mee samenwerken op het gebied van Busexcursies kunt u terecht op de volgende website:Amsterdam Tours & Tickets.
 

Internet mogelijkheden

Het Atlas Hotel Amsterdam biedt gratis wifi faciliteiten in het hotel om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.