Hotelfaciliteiten

Ontbijt

Hotel Atlas Vondelpark biedt een uitgebreid ontbijt aan. Begin uw dag met een heerlijk vers geperst glas jus d'orange, een kop koffie en uw favoriete broodjes uit ons broodassortiment. Dit assortiment varieert van croissants tot aan vers gebakken broodjes, er is voor ieder wat wils. Als beleg biedt het hotel een variatie van kazen, vlees, roerei en gekookt ei. Naast de verschillende broodvarianten kunt u ook nog putten uit ons verse producten zoals manderijnen en appels, yoghurt, melk en cereals.  


Fietshuur en Tours

Wist u dat er 600,000 fietsers in Amsterdam zijn, waarom sluit u zich niet bij hen aan? Het is de ideale manier om de stad als een 'local' te ervaren. U kunt uw fietsen bij de receptie huren tevens kunt u hier ook terecht voor informatie met betrekking op andere leuke trips in de omgeving.  


Rondvaarttochten

Amsterdam wordt ook wel 'Het Venetië van het Noorden' genoemd. De binnenstad van Amsterdam met zijn vele grachten en groen is recent uitgeroepen tot Werelderfgoed door Unesco en hoe deze beter te bezichtigen dan met een gezellige rondvaart? U kunt kiezen uit verschillende rondvaarten van een waterfiets, een hop-on hop-off boot tot aan een compleet verzorgd diner op een rondvaartboot.

Een rondvaart over de grachten biedt u een ideale manier om te genieten van de architectuur en historie van de Amsterdamse binnenstad.Als u op het juiste moment komt zijn de grachten ook het middelpunt van verschillende festivitieiten, wat dacht u van: Koningingsdag (27 April), de Canal Pride (eerste week augustus) of het grachtenfestival (14-22 augustus) met als slotstuk het bekende prinsengrachtfestival.

Voor meer informatie over de rondvaartbedrijven waar wij mee samenwerken kunt u terecht op de volgende websites: Amsterdam Canal Cruises, Canal Company Amsterdam, Blue Boat Company en Amsterdam City Cruises.
 

Wandeltochten

De unieke locatie van Hotel Atlas Vondelpark zorgt voor een ideaal uitgangspunt voor verschillende wandeltochten. U kunt zelf heerlijk het mooie Amsterdam-Zuid of het naastgelegen Vondelpark verkennen maar het hotel biedt ook de mogelijhkheid om georganiseerde wandeltochten te maken. Deze wandeltochten bieden u de gelegenheid om de stad te verkennen in kleine groepen voorzien van een deskundige gids die u alles kan vertellen over de historie van de stad en haar gebouwen.

Voor meer informatie over de bedrijven waar wij mee samenwerken op het gebied van wandeltochten kunt u terecht op de volgende websites: Amsterdam City Tours, New Amsterdam Tours en Amsterdam Tours & Tickets.
 

Bus Excursies

Wilt u de omgeving van Amsterdam verkennen en genieten van de vele bezienswaardigheden in de omgeving?  De receptien kan hiervoor busexcursies voor u boeken, denk hierbij aan een bezoek aan traditionele vissersdorpen zoals Marken of Volendam, de kaasmarkt in Alkmaar, de bollenvelden in de omgeving van Lisse of de windmolens van de Zaanse Schans. 

Voor meer informatie over de bedrijven waar wij mee samenwerken op het gebied van Busexcursies kunt u terecht op de volgende website:Amsterdam Tours & Tickets.
 

Internet mogelijkheden

Het Atlas Hotel Amsterdam biedt gratis wifi faciliteiten in het hotel om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.