Bezienswaardigheden

Amsterdam is een unieke stad, met een zee van mogelijkheden tot vermaak: van een terrasje pakken in Oud-Zuid tot aan de uitgaansgelegenheden aan het Leidseplein op 10 minuten lopen. Daarnaast is een bezoek aan het Rijksmuseum, van Goghmuseum of het Stedelijkmuseum op 5 minuten lopen van Hotel Atlas Vondelpark een aanrader.

Voor meer actuele informatie over wat er te doen is aan de stad raden wij een bezoek aan de volgende website aan: Time Out AmsterdamI Amsterdam and Lonely Planet Amsterdam.
 

Eten en drinken

Het Leidseplein biedt een gevarieerd aanbod voor een leuk avondje uit. Bioscopen, discotheken, theaters en een casino liggen aan het plein of op een steenworp afstand. In de omgeving zijn verschillende restaurants te vinden die ontbijt aanbieden. Daarnaast bevinden zich supermarkten in de buurt voor al uw boodschappen.

 

Musea

Het Rijksmuseum biedt een overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis met onder andere werken van 17e-eeuwse Nederlandse meesters als Rembrandt (De Nachtwacht) en Vermeer.

 

Openbaar vervoer

Amsterdam is een stad met een uitstekend Openbaar vervoer netwerk, op 5 minuten lopen kunt u vanaf tramhalte Museumplein de hele stad verkennen met het openbaar vervoer. 

Voor meer informatie over de verschillende openbaar vervoersmogelijkheden kunt u terecht op de volgende websites: Transport Journey Planner*, GVB andExpatica Guide to Public Transport.

Voor informatie hoe u het Atlas Hotel Amsterdam kunt bereiken met het Openbaar Vervoer vanaf Schiphol of Amsterdam centraal station, klikt u dan hier.